Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det rusker og er koldt udenfor, er der ikke noget bedre end at iklæde sig lækkert, varmt og blødt tøj. Det skulle da lige være at sidde foran brændeovnen med en kop varm kakao. Heldigvis findes der masser af tøj, der kan sørge for at du føler velbehag, samtidig med at du også er velklædt.

Vintervejr er sweatervejr

Kender du det, at man næsten kan glæde sig til at det bliver sweatervejr? Selvfølgelig er det også dejligt med sommervejr og sommertøj, men der er altså bare noget hyggeligt over vintervejr og sweatere. Så når kalenderen siger vinter, er det tid til at finde yndlings sweateren frem. Har vi ikke alle sådan en? En fast følgesvend. En god vinterven. En vi får det godt af at have på. Men måske er yndlingssweateren blevet slidt. Eller måske er det bare tid til at udvide samlingen med en ny yndlingssweater.

Heldigvis er der mange lækre sweatre at vælge imellem. Hvad enten du vil have en kort eller en lang, en tyk eller en tynd, en bluse eller en cardigan, eller måske en kjole, så findes der masser af lækre styles at vælge imellem. Det kan godt være lidt af en jungle. Hvis du har brug for lidt inspiration, så se mere her.

Lækre naturmaterialer er ren luksus

Når det gælder en sweater, er materialerne lige så vigtige som udseendet. Både hygge, komfort og lækkerhed skulle gerne være i top. Der findes mange materialer, der er bløde, men naturmaterialer er nu noget særligt. Lækre og bløde naturmaterialer er ren luksus for dig og din krop. Huden kan ånde og komforten er i top.

Blandt naturmaterialerne er uld et af de bedste og mest elskede. Der findes mange typer af uld, lige fra de tykke og grove til de helt tynde og fine. To af de mest luksuriøse typer af uld er cashmere og merino. De er begge smukke og har mange fine egenskaber. Cashmere er åndbart og derfor kan det faktisk bruges året rundt.

Det er også fint og delikat, så alt efter styling, kan det bruges både til hverdag og til fest. Merino er både temperaturregulerende og blødt og let. Samtidig er det også holdbart og kan bruges til mange andre ting end sweatere, fx toppe eller bukser. Så måske skal din næste yndlingssweater være en lækker uldsag i cashmere eller merino?