Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du går op i indretning og design, så ved du at der findes et hav af forskellige designserier og designere. Vi kan anbefale at købe dansk design, og det er der en række grunde til.  

Stærkt brand  

Dansk design har en stærk brand værdi, også i udlandet ses dansk design som et kvalitetsstempel.  

Godt for dansk økonomi 

Når du vælger at købe dansk design, støtter du samtidigt også den danske økonomi, ved at der kommer mere arbejdskraft og at den danske designer får solgt sine ting. Jo mere de danske designere får solgt, jo mere laver de også, og jo mere kan vi eksportere til udlandet. 

Støt de små danske designere 

Det kan også være en god ide at støtte upcomming danske designere. Det kan være en god ide, blandt andet fordi de ved hvad der trender, eller hvad der kommer til at trende, plus du måske kan få deres design til formidable priser, inden de bliver helt store. 
Men hvor finder man så de små designere henne? Webshoppen designers-first.dk har valgt at hjælpe de nye designere med at komme frem i verdenen, ved at hjælpe dem med at få deres ideer og tegninger, produceret og solgt på deres webshop, så designeren kun skal tænke på det han eller hun er god til, nemlig at designe. 
Du kan besøge siden og læse mere om dem her. 

Skab en rød tråd i dit hjem 

Det kan være en god ide at holde sig til en enkelt design serie, og så holde en rød tråd i stilen i dit hjem. Det giver et mere klart signal om at du har styr og orden på dit hjem og din stil.
Så det er bare med at komme ud og finde en serie der falder i din stil og så få indrettet dit hjem derefter.