Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til

Er du en kvinde, som har det meste, gør du det rigtig svært for din stakkels kæreste, når han skal finde en gave. Fordi hvor skal han starte, og hvor skal han overhovedet slutte? Kunne du tænke dig at hjælpe febrilske mand lidt på vej, kommer vi her med nogle gaveønsker, som måske passer på dig, og du derfor kan give videre til din bedre halvdel, når han skal på jagt efter noget smart til dig.

Mangler der noget i boligen? 

Det kan meget muligt være dig, der har flest ideer til jeres hjem, men hvornår har du sidst tænkt i de baner? Mangler der ikke noget, og hvis det er tilfældet, hvad er det så? Måske kunne der godt bruges forskellige nipsting i stuen og soveværelset. Det kan også være at jeres sofa er en smule outdated. Uanset tilfældet kan du kigge forbi hos ferm LIVING, da de har alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til hjemmet, og der skal nok være noget, du kan skrive på ønskelisten.

Udstyr til din kreative hobby

Du har helt sikkert en hobby, som tager meget af din tid. Er det tilfældet, skal du da også have udstyret til at få det bedste ud af din tid. Mange danskere har fået en lyst til at udvise deres kreative sider i fritiden, hvilket betyder at mange har kastet sig over maling og det at lave egne malerier eller bare det at dekorere ting selv. Er det også tilfældet for dig, kan du kigge forbi Malericentralen. De naturligvis pensler, staffelier, rammer, malingen og posca tusser, hvis du skal bruge lidt til din kreative hobby. Er din hobby ikke i det kreative, er der helt sikkert noget andet, du kan ønske dig.

Tøj kan du altid bruge

Er du helt tør for gaveideer, kan du altid finde noget tøj. Din garderobe skal løbende opdateres, og det kan du passende bruge et ønske på. Når det er sagt, kan du ikke bare sige, at du ønsker dig tøj, fordi det ender ikke godt. Du bliver nødt til at sende nogle konkrete links eller pege ting ud. Gerne flere ting så der er noget at vælge mellem. Peger du ikke noget konkret ud, sætter du virkelig din mand på overarbejde, fordi han kan godt have svært ved at købe lige det, du har lyst til. Måske er han heller ikke lige så modeorienteret, og er det tilfældet, ender det ofte med, at gaven skal byttes, hvis du giver ham kreativ frihed. Typisk ender han nok ikke med at købe tøj, hvis ikke han har en ide om, hvor han skal kigge hen.

Gør ham derfor den tjeneste at fortælle dine præferencer – han regner det muligvis ikke ud, selvom han ser dig i dit tøj hver dag.

Der er mange gavemuligheder, og ovenstående er blot en lille liste af dem. Mon ikke der er noget, du kan bruge, når først du sidder og udfylder den liste, som senere bliver givet videre til kæresten.