Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Siden sin lancering i år 2010, er instagram på rekordtid blevet et af de mest populære sociale medier på markedet. Formålet med instagram er at man kan ligge billeder og videoer op på sin profil, hvor dem som følger en har muligheden for at se, like og kommentere på de ting man har lagt op. Instagram har udviklet sig meget i løbet af årene, og i dag er det også muligt at poste øjebliksbilleder eller så kaldte ”stories”, som ens følgere kun kan se i en kort periode. Man kan både ligge billeder op direkte med instagrams eget kamera som har flere relevante funktioner, eller man kan tage billedet i sin smartphones egen kamera app. Det er derfor nærmest blevet til en livsstil, hvor især unge kvinder hver da ligger flere billeder op, hvoraf mange af dem er selfies. Og hvis man gerne vil have en relevant profil med mange følgere, så gælder det om at kunne tage det perfekte selfie.

Få det hele med med – med en selfiestick

Enhver instagrammer med respekt for sig selv har en selfiestick. Sådan har det været siden den narcissistiske men geniale opfindelse kom på markedet for ganske få år siden. Formålet med selfiestangen, som den populært hedder på dansk, er at man kan placere sin mobil i enden af stangen, så man kan tage sin selfie derfra. På den måde kan man få det hele af sig selv med, hele sin vennegrupper eller det smukke landskab i baggrunden. Hvis det eneste du mangler for at steppe dit instagram game op er sådan en, så kan du købe din selfiestick her.

Vælg det helt rigtige filter

Alle de billeder vi ser på forsiderne af de forskellige modeblade er blevet redigeret ved hjælp at fotoshop, så modellerne kommer til at se endnu mere perfekte ud. Det er dog ikke helt det samme som sker i instagrams egen kamera app, men man kan dog vælge flere forskellige filtre som hver især giver et forskelligt udtryk.