Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du træt af at åbne skabsdøren og blive mødt af de samme fem t-shirts, du har gået i fast det sidste års tid? Selvom de garanteret både sidder godt og er rare, er det altså også dejligt med lidt variation en gang i mellem, så måske det er på tide, du prøver at få fat i lidt nyt tøj, du kan prøve af. En ensfarvet t-shirt kan typisk gå til langt det meste, uanset om du har et par pæne bukser eller jeans på, ligesom det fungerer fint under en skjorte.

Når man hører ordet t-shirt, vil de fleste automatisk tænke på en helt almindelig, standard t-shirt med rund udskæring til halsen. Men der findes mange alternativer. Der er naturligvis v-halsen, som der er nogle mænd, der foretrækker, som også passer godt, hvis du for eksempel altid går med en kort halskæde.

Prøv noget nyt af

Selvom du altid går i samme type tøj, kan det være sjovt at prøve noget nyt. Det behøver ikke være et stort skifte, det kan handle om bare at prøve en langærmet t-shirt af. Det fungerer godt i en periode, hvor det føles for varmt at gå rundt med en trøje, men en kortærmet bluse heller ikke er nok. En langærmet er et pænt alternativ, og det kan sagtens bruges til både hverdag og fest.

Hvis du endda kunne tænke dig at gøre endnu mere ud af det, kan du også vælge noget med turtleneck. Det er ikke alle, der bryder sig om at have det på, men hvis det er noget, du prøver og finder ud af, du godt kan lide, så er det bare med at bruge det. Det varmer dejligt, specielt hvis du er udenfor, hvor der ikke så let slipper kold vind ned gennem kraven. Du kan prøve forskellige modeller af, så du ser, hvad du kan lide.