Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sulfatfri shampoo var for bare få år siden, meget svært at komme i besiddelse af, da ikke mange producenter, har valgt at fokusere.

Sulfaten i en shampoo er den ingrediens, der får shampooen til at skumme op. Selve skummen har ingen effekt i en shampoo, ligesom det heller ikke er tilfældet med tandpasta – det er marketing der har lært os, at når noget skummer, bliver det renere.

Sulfatfri shampoo kommer fra mange producenter efterhånden, en af de mest populære er nok Evolve.  Evolve udarbejder alle deres produkter i hånden og det er således muligt at se hvem fra fabrikken der har lavet hvert eneste produkt, dette gælder naturligvis også deres shampoos.

Sulfater findes i mange pleje-produkter der  har rensende egenskaber. Sulfater renser, og opløser nemlig de fedtstoffer der ophober sig i hovedbunden/håret. Der findes dog en masse meget sundere alternativer, der gør jobbet lige så godt hvis ikke bedre!

Se mange shampoos uden sulfater, klik her