Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der kan ikke være en rigtig fest uden at bruge balloner, prøv at forestille dig at holde fødselsdag, en nytårsfest, barnedåb, konfirmation, et bryllup, eller måske en fodboldfest, der skal der da balloner til.

Der er ikke tale om de klassiske gamle balloner som du selv skal puste op, men balloner helium i, som du kan få i alle former og farver, skal det være røde hjerter eller guldfarvede tal der laver et fødselsår?

Du kan få bitte små balloner helium, du kan få kæmpeballoner, balloner lavet af folie eller metalliske balloner, så du kan få lige præcis den fest du ønsker dig, og tænk på hvordan gæsterne reagerer når de ser de fantasifulde opsætninger.

Og når det er balloner med helium kan de holde sig oppe i helt op til 14 dage, så der er ingen fare for at de bliver kedelige undervejs.

Gør det selv eller køb dem færdige

Du kan vælge at anskaffe ballonerne færdige og klar til at sætte op, men du kan også gøre alt arbejdet selv og puste dem op derhjemme, ved hjælp af en engangsheliumbeholder, men er behovet større, så kan du få større beholdere med helium der kan genfyldes.

Hvis du mangler fantasi til at forestille dig hvad det kan blive til, så kan I lave dekorationer til fester i form af ballonbuketter, eller en ballonport der markerer indgangen til festen, hvor der også kan være ballonsøjler eller ballonskulpturer, eller ved festen at have et ballondrop.

Det kan laves både ensfarvet og med alle regnbuens farver, og det behøver ikke kun at være ved festlige lejligheder det bruges, du kan også vælge den løsning hvis du driver en forretning der skal holde en speciel dag, hvor I har gæster på besøg der skal imponeres og huske dagen, det oser af festlig stemning hele vejen rundt.