Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du vild med fashion, nyt tøj og nye trends? Hvis du kan lide at købe nyt tøj, kender du måske også det med, at dit tøj hurtigt kommer til at se slidt eller gammelt ud. Når du vælger at ofre penge på nyt tøj, er det ærgerligt, hvis tøjet ikke holder ret længe. Dog er der forskellige ting, du kan begynde at være opmærksom på, hvis du vil passe bedre på dit tøj, så det holder sig flot i længere tid.

Kvaliteten har afgørende betydning

Selvom du selv kan gøre noget for at passe bedre på dit tøj, er det også sådan, at kvaliteten på det tøj, du køber, har afgørende betydning. Det er ikke altid, at pris og kvalitet hænger sammen, men ofte er det sådan, at hvis du ofrer lidt ekstra penge på dit tøj, vil det også holde sig bedre. Hvis du har brugt lidt flere penge på dit tøj, er det som regel også sådan, at du automatisk vil passe bedre på det.

Besøg et renseri

Det er ikke alt tøj, der kan tåle at blive vasket i en maskine eller endda i hånden. Hvis du derfor vil undgå at ødelægge dit tøj, der er af et finere eller et mere sart materiale, skal du sende tøjet på et renseri. Der ligger bl.a. et renseri på Frederiksberg.

Tjek tøjets vaskeanvisninger

Generelt er det sådan, at du kan passe godt på dit tøj ved at vaske det rigtigt. Hvis du er i tvivl om, hvordan et stykke tøj skal vaskes, kan du altid tjekket vaskeanvisningen på mærket i tøjet. Der vil være nogle forskellige symboler, der viser bl.a. om tøjet på komme i vaskemaskinen, hvor mange grader det må få og hvordan det kan tåle at blive tørret. Hvis du er i tvivl om, hvad tegnene betyder, kan du finde dem alle sammen på nettet.