Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du ud på en lang flyvetur, kan det være gavnligt at overveje dit outfit til flyveturen nøje. Tøjet skal helst være komfortabelt at have på, når du skal bruge mange timer i flyet. Vil du have gode tips og råd til, hvordan du klæder dig bedst på til flyveturen? Så læs med herunder.

Vælg praktiske sko

De høje stiletter kan du pakke pænt ned i kufferten, da disse ikke er særlig praktiske at have med på flyveturen. Inden afgang skal du sikkert gå en del i lufthavnen, hvor stiletter ikke just er et praktisk fodtøj. Vælg gerne nogle praktiske sko som er gode at gå i. Skoene skal også være lette at tage af og på, hvis du vil give fødderne lidt luft under flyveturen. Et par kondisko er ideelle til flyturen.

Behageligt og blødt tøj

Når du skal vælge tøj til flyveturen, er det en god ide at vælge det mest behagelige tøj, som du ejer. Et par bløde sweatpants, en t-shirt og en sweatshirt er både behagligt og dejligt blødt. Samtidig er det let at bevæge sig i. Skal du sidde ned i mange timer, er det vigtigt at tøjet ikke generer dig. Har du et par stramme cowboybukser på som efter et par timer gnaver i buksekante, vil flyveturen blot føles endnu længere.

Støttestrømper til flyveturen

På flyveturen sidder du ned i mange timer. Det kan give tunge og hævede ben, da du ikke får bevæget dig meget. For at undgå dette vælger mange at investere i et par gode kompressionsstrømper til flyveturen. Flystrømper er behagelige at have på og hjælper blodcirkulationen i benene. Du finder et stort udvalg af støttestrømper, hvor du både kan vælge mellem rejsestrømper, strømpebukser med kompression, en nylonstrømpe med åben tå eller en kort ankelstrømpe. Vælg den strømpe som passer bedst til dit behov.