Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du skal indrette boligen, garderoben eller hverdagen, står mange og skal vælge mellem det ældre, tidløse og retro og det moderne, futuristiske og nye. Det kan være et svært valg at tage. Vil du gerne have det fremstillingen, at du er tidløs og dermed aldrig vil gå out of style, eller vil du gerne være med på moden og fremstå moderigtig. Lige meget hvad du vælger, så fravælger du det andet. Men sådan behøver det ikke være. Det er muligt at sammenblande de to termer med hinanden og lade dem flyde sammen til en tredje kategori, der både har tidløse og moderne karakteristika.

Hvor kan sammenblandingen mellem gammel og ny ske?

Mange steder kan denne sammenblanding ske og den tredje kategori kan formane sig. Det gode ved kombinationen er, at du får det bedste af to verdener. Her er nogle af områder, hvor du kan lade termerne flyde sammen:

  • I garderoben sker der meget hyppige og ekstreme udviklinger inden for moden. Her kan sammensmeltningen virkelig hjælpe dig. Ved at vælge tøj, der både er tidløst og moderne, undgår du at tøjet helt mister al værdi, og du er også stadig med på moden til en vid udstrækning. Et eksempel på, hvor sammensmeltningen sker er ved Aspesi herretøj, der værdsætter et tidløst design tilføjet et moderne tvist.

  • Boligens overflader kan også reddes til langt ud i fremtiden med marmor, der som materiale er blevet brugt langt tilbage i midten af det sidste årtusind og derfor i sandhed må siges at være tidløst. Dog vedholder det stadig sin plads i moderne boligdesign.

  • Hvis du er i tvivl om, hvilken farve boligen skal have, er kontrasten mellem kridhvid og blanksort en god mulighed. Denne kombination går også langt tilbage i tiden. Kombinationens simpelhed og fleksibilitet gør også, at den kommer til at holde fremadrettet.