Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kender helt sikkert problemstillingen: du vil gerne have dine flotte nye stiletter på, da de vil fuldende dit look på allerbedste vis, men desværre gør de rigtig ondt at gå i, og dette afholder dig fra at tage dem på. Det kan være hårdt at gå moderigtigt klædt, særligt når det gælder de høje hæle. Stiletter kan pifte ethvert outfit op til nye højder, men desværre kan de også føre til, at du får ondt i fødderne og i værste tilfælde får smertefulde vabler. Vabler kan du desværre have glæde af i flere dage, og derfor er det noget, du helst bør undgå at få. Heldigvis har vi samlet de bedste tricks til at undgå vabler i stiletterne, så du altid kan have dine flotte stiletter på, uden smerter og vabler.

Deodorant kan stoppe vabler

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men faktisk kan din deodorant hjælpe dig med at undgå smertefulde vabler. Du kan både bruge spray- og stick-deodoranter til dette trick. Inden du tager dine lækre stiletter på, skal du komme deodorant på dine fødder, der hvor dine sko klemmer. Dette kan eksempelvis være på hælen, tåspidserne eller på siden af foden. Da sved er den primære årsag til vabler, og deodorant er skabt til at absorbere sved, er dette den perfekte kombination. Når du har deodorant på dine fødder, vil din fod ikke blive svedig, og hermed får du ingen vabler på fødderne.

Sokker sikrer dine fødder mod vabler

Hvis du vil undgå vabler, er det vigtigt at sørge for, at din fod ikke glider for meget frem og tilbage i skoen, da disse gnidninger skaber vabler. Hvis din stilet ikke sidder godt nok fast på foden til, at dine fødder ikke rykker sig i stiletten, kan du tage en lille sok på, som selvfølgelig ikke skal kunne ses i stiletten. Sokken fungerer som en glidelag imellem sko og fod, som er med til at modvirke fremkomsten af vabler.

Hvis du ikke har lyst til at have sokker på i dine flotte stiletter, kan disse indlægssåler fra Scholl også være en rigtig god løsning. Indlægssålerne kan sikre, at dine fødder ikke glider rundt i stiletterne, og hermed er du uden for fare for at få vabler. Indlægssålerne er ikke kun gode mod forebyggelsen af vabler, de kan ligeledes være med til at absorbere stød, så du ikke får trætte og ømme fødder af at gå i stiletter hele dagen.