Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du lyst til at rydde ud i dine ting? For mange gør det sig gældende, at det er en befrielse at få lov til at sortere ud i ting. Nogle gange handler det om at komme i gang, og herved begynder lysten langsomt at komme. Du får her tips til, hvordan du rydder ud i dine ting.

 

Tips

  1. Føles oprydningen uoverskuelig? For at komme ind i et godt flow med at rydde op, kan du starte et tilfældigt sted i boligen f.eks. soveværelset eller på loftet. Undgå at tænke over, hvor du skal starte, da dette er ligegyldigt. Det handler om, at du kommer i gang.
  2. Under oprydningen kan du lægge tingene i bunker. Del derfor tingene i tre bunker: behold, måske og smid ud. Herved får du et nemmere overskud, og kan tage stilling til, hvilken af bunkerne hver enkelt del hører til. Tingene i måske-bunken, kan du lægge ud i skuret. Opbevaring i skur er en god måde, hvorpå du kan finde ud af, om du kommer til at savne tingene. Du kan eventuelt få et trappetrin, så det er lettere at komme ind og ud af skuret.
  3. Hvis du er sikker på, at du ikke kommer til at bruge en bestemt ting f.eks. en sweater, så kan du tage et billede af den. Herved fylder den ikke, men du har stadigvæk et minde af den.

 

Gør oprydningen sjovere

Det er sjældent, at du hører folk sige, at de synes, at det er sjovt at rydde op. For at gøre oprydningen sjovere, kan du sætte god musik på. Det er med til at motivere dig – du lægger ikke mærke til tiden og oprydningen, da du koncentrerer dig om den gode musik, som spiller i baggrunden.

Du har derved god grund til at starte med til at rydde ud i dine ting. Stop med kun at tænke tanken, og begynd at sortere ud. Du vil blive glad i sidste ende.