Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du synes dit outfit er lidt kedeligt, og du har slet ikke nogen idé om, hvordan du skal gøre det mere stilet, smart og pænt. Kender du denne følelse? Det gør de fleste, og det kan være enormt frustrerende, især hvis du skal til noget som kræver, at du skal se smart ud. Det kan også være at du har rigtig travlt, og hermed ikke har tid til at nå hjem og skifte tøj imellem 2 aftaler, men alligevel ønsker at se godt ud både om dagen og om aftenen. Der er heldigvis flere gode måder at pifte et outfit op på, uden det kræver den helt store makeover. Med enkelte tiltag kan du pifte dit outfit op til at ligne en million.

Pift op med stiletter

Hvis du har et par jeans og en T-shirt på, kan et par pæne sko hurtigt løfte dit outfit fra hverdag til fest. I løbet af dagen kan du have et par sneaks eller et par ballerinasko på, og om aftenen kan du hoppe i et par stiletter for at gøre outfittet mere festligt. Du kan nemt have et par ekstra sko med i tasken, som kan transformere dit outfit til et smart og festligt et.

Kombinér hverdag og fest

Du kan nemt lave et godt kombi-outfit, som både kan bruges til dag og aften. Du kan for eksempel bære din flotte festkjole eller din smukke nederdel sammen med en sporty sweatshirt eller en rå læderjakke, for at gøre looket hverdagsagtigt. Om aftenen kan du tage sweatshirten eller læderjakken af, og hermed har du det perfekte outfit til en festlig aften, hvor du ligner en million.

Smukke smykker gør forskellen

Hvis du ønsker at pifte dit hverdagsoutfit op, kan du også vælge at tilføje nogle smukke og feminine smykker, som kan gøre hele forskellen. Du kan for eksempel kombinere hverdagsoutfittet med et smukt armbånd fra Ole Lynggaard, som tilføjer outfittet stil og femininitet. Du kan også tage en statement-halskæde på, som tilføjer et festligt og samtidig moderigtigt element til dit look.

Selvtillid, charme og lækkert hår

Din frisure kan gøre en stor forskel på, om dit look afspejler hverdag eller fest. Du kan vælge at have løst hår om dagen og så en smuk opsat frisure om aftenen, eller at have en løs knold om dagen og smukke krøller om aftenen. Hvis du kombinerer dit aften-look med en flot rød læbestift, er du garanteret en masse beundrende blikke hele aftenen.