Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis dit garderobeskab ikke er organiseret på en fornuftig måde, vil det sikkert have tendens til at blive rodet ret hurtigt, og det vil gøre, at du ikke kan se, hvad du har af tøj bagerst i skabet. Derfor kan det være en fordel at lære, hvordan du kan indrette dit garderobeskab, så det fungere bedst muligt for dig.

Tag alt tøjet ud af skabet

Inden du begynder på at rydde op i dit garderobeskab, skal du tage alt dit tøj ud af skabet. På den måde kan du lettere få et overblik over det tøj du har, og få det lagt ind i skabet på en bedre måde.

Smid det tøj ud du ikke længere bruger

Næste trin er, at du skal smide alt det tøj ud, som du ikke længere bruger eller føler glæde ved længere. Hvis tøjet ikke er alt for slidt, bør det gå til en genbrugsbutik. Når det er gjort, vil du kun have tøj tilbage, som du er glad for at bruge.

Gør brug af mærkater

Når du skal til at finde en måde at organisere skabet på, kan du gøre brug af mærkater. Det vil hjælpe dig, og dem du deler skabet med, med at vide, hvor de forskellige slags tøj skal være. Derudover kan du også gøre brug af små kasser eller på anden måde dele tøjskabet op i de rum, du har brug for.

Læg dit tøj tilbage

Sidste trin er, at du lægger tøjet tilbage i skabet, men overvej, hvordan du vil gøre dette. Sørg for at tøjet ligger, så du kan se det hele. Dermed ved du, hvad for noget tøj du har, og der ikke er noget tøj, der bliver gemt væk i det bagerste hjørne af skabet, hvor du aldrig ser det. Suppler eventuelt med nyt tøj fra www.sjtekstilogkunst.dk, hvis du har brug for det.