Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi er efterhånden nået til efterårets sidste dage, og december og vintermånederne venter lige om hjørnet. Det er derfor tid til at opdatere garderoben med noget moderigtigt vintertøj. Det er dog ikke kun garderoben som kan være smart at opdatere til vintertid. Mænd får mange gange også lyst til at opdatere deres hårpragt eller skægvækst. På grund af de kolde temperaturer, får mange mænd rent biologisk lyst til at gro længere hår og længere skæg. Men nu når vi lever i et samfund, hvor æstetikken ofte prioriteres højere end funktionen, hvad skal man så gøre for at få et moderigtigt og pænt skæg her i vintermånederne?

Trim det!

Der er jo ingen som siger at ens skæg skal være et fuldskæg, selvom vi har lyst til at vække vores indre viking. Man kan sagtens have et kraftigt og pænt skæg, uden det dækker hele halsen. Dette kan selvfølgelig også være flot, men det kræver noget mere end 3 – 4 måneder at vokse. Derfor kan man nøjes med et lidt mindre skæg, og det skal man huske at trimme. Hvis ikke man trimmer sit skæg kommer det til at stritte i alle retninger og kommer til at minde meget om en hulemands skæg. Hvis du ikke har en trimmer, kan du skaffe dig en her.

Brug en lækker olie

For at få et lækkert blødt skæg med den rigtige shine til at fremhæve farven, skal man have fat i den rigtige olie. Der findes mange skægolier på markedet, men hvis man vil have den optimale effekt, kan det godt betale sig at investere i en dyr en af slagsen.

Husk huden under skægget

Ulempen ved et kraftigt skæg og en fedtet skægolie er dog, at det går udover huden under skægget. Skægget og olien gør ofte at huden ikke kan ånde ordentligt, og der kan derfor opstå uren hud. Men et vådt varmt klæde og noget fugtighedscreme kan hjælpe på det.