Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Bliver du også altid alt for nervøs inden din første date? Det er helt normalt, men det gør det ikke mere irriterende. Det kan nemlig forhindre, at man viser den bedste udgave af sig selv – og det vil man jo helst. Læs mere her.

 

Det er ikke kun dig, der er nervøs

Det første du skal vide er, at din date nok også er nervøs. Det kan hjælpe lidt på nervøsiteten at tænke på, fordi du føler dig mindre alene med dine tanker. Nervøsiteten kan også vise sig som en form for spænding, som er rar, men hvis den overtager, kan din krop gå helt i alarmberedskab, fordi den tror, der skal til at ske noget farligt, og det skal der jo ikke. Det skal helst være rart.

 

Du fortjener det – selvtilliden skal på plads

Det andet du skal vide er, at du fortjener at være glad. Du fortjener at komme på en god date med en sød pige. Det er noget, du skal vide helt inde i dig selv, før det virker. Du er god nok, du er sjov nok og du er klog nok til at fortjene kærligheden.

 

Lær at score på scorekursus

Hvis du slet ikke kan få dine nerver på plads, kan det have en stor indvirkning på din date. Det kan nemlig betyde, at du slet ikke bliver i stand til at vise gode sider af dig selv. Du kan faktisk komme til at virke helt anderledes, hvis dine nerver spiller dig et puds. For nogle er det ikke nok at fortælle sig selv, at man er det værd. Nogle har brug for yderlige tips til, hvordan de bliver den bedste udgave af sig selv på en date. Hvis du er en af dem, så kan du tage på scorekursus, hvor du lærer mere.