Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dine solbriller skal først og fremmest beskytte dine øjne, men det betyder ikke at du skal gå på kompromis med udseendet. Der er ikke noget, der kan understrege din stil og dit look som et par fede solbriller. Solbriller kan style dig til ferien, sommerbrylluppet, festivalen eller forretningsmiddagen. Man kan ofte tage et lidt modigere valg med solbriller, fordi de ikke er i brug hele tiden. Og med solbriller kan du godt tillade dig at have flere par at skifte mellem.

Solbriller beskytter øjnene og forebygger hovedpine

Men solbriller er ikke kun et mode-item. De er vigtige for dit velbefindende og din sundhed, når du skal opholde dig i solen. Selvom vi ikke har mange solskinstimer i Danmark, så er det vigtigt at beskytte øjnene mod de farlige UV-stråler, når solen står højt. Solbriller beskytter dine øjne og det sarte område omkring øjnene, så du undgår solskader, solrynker og følgevirkninger som hovedpine og træthed i øjnene. Det gælder både dig selv og de mindste i familien. Børns øjne er særligt følsomme over for UV-stråling, da linserne i øjet er klarere og pupillerne større end hos voksne.

En optiker kan rådgive og er garant for kvalitet

Men kvaliteten af dine solbriller er ikke ligegyldig. Hvis du har prøvet at købe et par billige plastiksolbriller på en charterferie en gang, så ved du, at kvaliteten også spiller en rolle. Når du køber solbriller hos en optiker, er du sikker på at få et par solbriller, der overholder alle gældende regler. De er CE-mærkede, hvilket er din garanti for, at dine solbriller beskytter 100 % mod uva- og uvb-stråler.
Hos en optiker kan du selvfølgelig få solbriller med styrke samt solbriller, som er særligt egnet til sport eller bilkørsel. Din optiker kan også hjælpe dig med at finde det rigtige par solbriller, som både klæder dig og passer til dit behov.