Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren er en tid, hvor mange af os drages af havets bølger, den bagende sol og freden ved vandet. En dag på stranden er en fantastisk måde at tilbringe en varm sommerdag på, men for at få den bedste oplevelse er det vigtigt at huske at medbringe nogle essentielle genstande. Her er en liste over fem ting, du bare skal huske, når du skal på stranden denne sommer:

Det rette tøj

1. Badetøj: Selvfølgelig skal du huske badetøjet, når du skal på stranden og boltre dig i bølgerne. Du kan evt. tage dit badetøj på, inden du tager afsted til stranden. Således slipper du for at skulle skifte nede på stranden, inden du skal ud i vandet.

2. Sandaler: Stranden kan være fyldt med sten, der får en til at humpe afsted ud til vandkanten, og sandet kan være brændende varmt at betræde. Derfor er det vigtigt at have det rette fodtøj på, som ikke bliver ødelagt af at gå i sandet. Her er Birkenstock den perfekte sandal til formålet.

3. Strandtøj og håndklæde: Hvis du tager afsted i dit badetøj, vil du også gerne have noget tøj udenover, indtil du når havet. Find noget let og luftigt tøj såsom en strandkjole eller en stor t-shirt og et håndklæde.

Beskyt dig mod solens skadelige stråler

4. Solcreme og solbriller: Solcreme er essentiel for at beskytte din hud mod solens farlige stråler og undgå solskoldninger og andre hudproblemer. Selvom du bader i vandet, er du udsat for solens stråler, og bør både tage solcreme på lige før og lige efter, du har badet i havet. Husk også solbrillerne, når du ligger på stranden, så øjnene ikke tager skade.

5. Vand: Hold dig hydreret, mens du er på stranden. Når du opholder dig så længe i varmen og samtidig dyrke lidt motion ved at bade, er det vigtigt, at du holder dig hydreret.