Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi danskere dyrker motion mere end nogensinde før. Nogle gør det i svømmehallen, i fitnesscenteret, til en sportsgren eller bare ved, at gøre det helt selv ved eksempelvis at løbe eller at gå lange ture. Når man dyrker motion, så er det rigtig vigtigt, at man føler sig godt tilpas, med de ting du gør og har på. Fordi hvis du ikke er det, så bliver det rigtig svært og demotiverende, når man skal lave motion. Fordi så tænker du på det i stedet for at fokusere på, det du gerne vil og har brug for. Det er også meget nemmere at vælge sofaen frem for en god løbetur, hvis man ikke sætter det i system.

Dyrk motion i det tøj du føler dig mest tilpas i

Når man dyrker motion, kan det være en god motivationskilde at have et mål man sætter sig for sig selv. Det kan eksempelvis være, at hvis man når at løbe x antal kilometer inden x antal tid, så må du tage på restaurant eller i byen med vennerne. En ikke god motivationskilde kan være, hvis ens tøj ikke er særligt rart eller, at man ikke selv synes at det er pænt, så kan det være rigtig svært at tage sig sammen, fordi man ved, hvor dum man ser ud. Selvom det egentlig kun er dig selv, der kan se de små in perfektioner ved dig selv. Derfor kan det være en god idé at investere i noget tøj, som passer til dig og din stil. Idrætstøj behøves jo ikke at være u-stilet. Det må gerne se godt ud, når man har det på, så man føler sig godt tilpas. Har man svært ved at komme i gang, kan man også vælge at fravælge et evt. fitnessabonnement og i stedet købe maskinerne i stedet for, fordi så kan det være, at det bliver nemmere, fordi du nærmest bare lige skal vende dig om for at komme i gang med at træne. Dog kan dette være en meget dyr omgang, fordi fitnessmaskiner kan være rigtig dyre selv for de små, så man skal regne med at kunne lægge en god sum, når man køber dem. Du kan bl.a. se mere her: https://www.only-approved.dk/