Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke altid ligetil at tyde hvilken retning moden tager. Kigger man på modens historie er det tydeligt at skulderpuder og sommerfugleklemmer hører fortiden til. Det er ikke nemt at vide hvad der bliver ved med at være på mode, og hvad der er skiftet ud om et år, men her er tre trends vi alle elsker lige nu.

En blazer passer til alt

Blazeren er både klassisk og smuk, og så passer den til alt. Til festen kan du fange alles blikke ved at iføre dig en sort kjole og en farvet blazer. Du kan også vælge en oversized blazer og et bar blå jeans til hverdagens outfit. Der findes så mange forskellige blazere, at de kan bruges til alle anledninger hele året. Om vinteren kan blazeren fungere som et ekstra lag varme, mens den om sommeren kan bruges som en stilfuld jakke. Der er simpelthen ingen begrænsninger.

En verden af støvler

Det er givet at en flot støvle fuldender et vinter-outfit. Dog kan sådan et par stilfulde støvler også fungere som det moderne præg på outfittet, til for eksempel en fest. Det kan både være flot og praktisk til den kolde aften på vej hjem fra en vellykket bytur. Specielt et par sorte støvler med en tyk hæl kan fuldende et basic look. Hvis de sorte støvler bliver for kedelige for dig, kan du også altid finde dem i blandt andet beige.

Tilbehør

Tilbehør er et ord der dækker over mange ting. Det kan være alt fra farvede snørebånd til minimalistiske smykker. Tilbehøret kan være med til at forme looket og trække det i lige præcis den retning som du ønsker. Som eksempel kan et outfit gøres mere formelt ved brug af for eksempel smykker, så du med ro i maven kan bruge samme sæt tøj til både sommerfest og barnedåb.