Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du bor i en lejlighed, og du er så heldig, at der er en altan med, er der stor sandsynlighed for, at du ikke har mange kvadratmeter at gøre godt med. Det betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis. Se her, hvordan du indretter en altan på få kvadratmeter.

En lille altan kan sagtens blive dit helt eget frirum, hvor der er plads til fordybelse. Det kræver blot, at du indretter den minimalistisk og lader være med at gabe over for meget. Samtidig gør det heller ikke noget, at der ikke er mange ting på din altan – det handler om, at du skal kunne slappe af og nyde et lille pusterum, og det kan du sagtens på sparsom plads.

Planter og grønt giver en fornemmelse af mere plads

I mange tilfælde kan du med fordel investere i nogle flotte planter, som kan stå ude på din altan. Det er med til at gøre hele forskellen. Du får et lille, grønt pusterum, som i særdeleshed kan være tillokkende, hvis du bor i en af landets større byer.

Du kan også indrette den med krydderurter, så planterne samtidig kan bruges til madlavningen. Det er en god måde at bruge pladsen på din altan, da det skaber en hyggelig atmosfære og giver dig lækre, friske krydderurter, som du kan bruge til grillretter, eller bare når du laver hverdagsmad.

Vælg de rigtige havemøbler

Det handler ikke om, hvilke havemøbler du har stående på din altan, men hvordan du bruger dem. Du behøver ikke nødvendigvis at investere i de dyreste havemøbler. Du kan i stedet købe en brugt havestol på Den Blå Avis, som du kan stille op derude.

Hvis du har lidt mere plads at gøre godt med, kan du med fordel investere i et havemøbelsæt, så venner, familie og andre bekendtskaber også kan nyde solen på altanen. Det handler om, at du skal gøre dig nogle tanker om, hvad altanen skal bruges til, før du indretter den.