Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Giv Jorden det, tilbage som den har givet os

Denne verden har givet os meget og er hele grunden til vores eksistensgrundlag. Denne jord findes der ikke andre af i universet, i hvert fald ikke så langt, som vi mennesker kan se ud i rummet. Derfor bør vi også begynde at passe bedre på den, når den har givet os så meget. Vi bør gøre noget godt, noget som gavner denne jordklode og ikke noget der skader. Af den grund skal vi ændre vores brugsvaner og vores måde at producere vare på. En industri der har en stor forurening og en stor produktion, som tærer på Jordens ressourcer, er modeindustrien.

Økologisk tøj tager kampen op

For at undgå at bidrage til modebranchens forurenede produktion, kan man købe økologisk tøj. Dette tøj er blevet produceret på økologiskvis og af økologiske materialer, som er med til at gavne vores kære Jord. Økologisk tøj kan du købe her, hvis du gerne vil gøre en god gerning for miljøet, som har så hårdt brug for alt den hjælp, den kan få. Ved at købe økologisk tøj, støtter du en sundere og mere bæredygtig produktion. Denne produktion bruger ikke giftige kemikalier eller produktionsmetoder, som sender en stor mængde CO2 ud. En grønnere Jord er en sundere og mere stabil Jord, end den som måske venter os, hvis vi ikke reagere.

Modebranchen og dens forurening

Modenbranchen har aldrig haft så mange kollektioner på et år, som den har i dag. Nogle modeselskaber har 7-8 kollektioner og dette betyder, at der bliver produceret nyt tøj konstant. Vi skifter vores tøj, selvom det ikke rigtigt er nødvendigt og alt dette er med til at bidrage til den omfattende forurening, som vi ser i dag. Dette har vores Jord ikke fortjent, den har fortjent bedre og vi kan ændre vores forbrug og de steder, som vi vælger at købe tøj fra. Husk på at meget tøj faktisk godt kan tåle at blive brugt i flere år.