Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være svært at vælge, hvad man skal tage på til forskellige lejligheder. Vælger man at have en kjole på, går det sjældent galt. Kjoler opfattes altid som pænt tøj. Den samme kjole kan bruges til arbejdsbrug, og med et par høje hæle og flotte strømper samt accessories, kan den forvandles til festtøj.

Det er bare vigtigt at vælge kjoler med et godt, klædeligt snit og et behageligt materiale som dem du kan finde hos fx Brandtex kjoler.

Hvilket kjolesnit klæder mig?

Din kropsform, højde og hår-, øjen- og hudfarve har betydning for hvilke kjoler, der vil klæde dig godt. Det gælder om at finde en kjole, der gør dig glad og veltilpas, og som du føler dig smuk i.

  • Har du æblefacon, dvs. stor barm, brede skuldre og smalle hofter, vil det klæde dig med en kjole, der skaber harmoni mellem over og underkroppen. Fx figursyede kjoler og kjoler med A-snit fra taljen og ned. Hold dig til ensfarvede overdele og find gerne kjoler, hvor skørtet tiltrækker sig opmærksomhed.
  • Er du mere ”lige op og ned” skal du undgå kjoler, der er meget lige og løse, og i stedet gå efter kjoler, der sidder til og måske fremhæve din talje med et bælte.
  • Har du pærefacon – dvs. er bredere om hofterne, kan en kjole i empire-stil eller en maxi-kjole være god til dig. Gå efter kjoler, som trækker opmærksomheden op til overkroppen.

Glem ikke en farvetest

En ting er kjolens snit, en anden er farver og mønstre. Det er en god idé at få lavet en farvetest, så du ved om du skal gå efter varme eller kolde nuancer. De bedste farver er dem, der får dig til at stråle. Måske ved du allerede ved at kigge på din garderobe, hvilke farver du gang på gang vælger, fordi de får dig til at føle dig smuk?