Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Den 12. september lancerede Apple deres nye iPhone, nemlig iPhone Xs, Xs Max og den meget prisvenlige Xr. Rygter havde længe gået, og der var stor tvivl om hvad telefoner egentligt kom til at hedde, da Apple sidste år udgav deres 10. iPhone, nemlig iPhone X. Med de nye navne på iPhone er det altså blevet en realitet at iPhone 9 ikke bliver lanceret. Sam nævnt, udgav de på samme tid storebroderen Xs Max, som er samme størrelse som de tidligere Plus modeller, men med skræm helt ud til kanten. Apple har længe være et tegn på fashion og i dette indlæg kigger vi nærmere på om Apple stadig er fashion, eller som de har mistet lidt af glansen – vi kommer med et bud her.

En af de største forskelle på de nye iPhones er kameraet og processoren. Sådan har det stået set altid været. Ift. iPhone X, er der ikke de helt store opdateringer, umiddelbart. Men med det nye kamera, og muligheden for at man kan ændre på dybdeskarpheden på billederne, efter de er taget, hvis man bruger portrætindstilling. Apple siger, det er en brancheændrende nyhed, men den har nu været tilgængelig på andre telefoner de sidste par år. Funktionen er også kaldt bokeh, som altså betyder at du kan ændre skarpheds dybden i fotoet.
Designet minder meget om iPhone x og det er ikke de store forskelle på det punkt. Dog er telefonen kommet i nogle andre farver, hvilket den gamle iPhone X ikke blev produceret i.

Er det den bedste iPhone til dato?

Den bedste iPhone til dato er naturligvis den nye iPhone Xs. Førhen var der forskelle på specifikationerne fra den almindelige model, til plus modellen. I dag er det altså kun størrelsen som er til forskel, man sammenligner iphones. Vi er stadig overbeviste om at Apple er fashion, og med den nye kamera funktion, er vi ikke i tvivl om at rigtig mange i fashionbranchen vil få stor glæde af den funktion.