Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du vil være en del af fashionbranchen, er det vigtig at holde dig opdateret og udforske de seneste modetrends. Rigtig mange modeshows bliver livestreamet fra forskellige steder i verden, og derfor er det altså vigtigt at dit internet skal kunne følge med. Men hvad er vigtigt og hvad betyder de forskellige Mbit egentligt. Vi har lavet en ligge guide her:

Upload eller download, hvad er vigtigt?

Det er egentlig ikke så kompliceret at forstå forskellen på download og upload. Hvis du ikke selv livestreamer og kun ser forskellige videoer er det mest almindelige at se på, download hastigheden. Når du surfer, streamer og henter filer ned, så er det download hastigheden du bruger. Upload hastigheden er derimod, når du selv livestreamer og eksempelvis sender mails, poster billeder på facebook og instagram. Så alt afhængig af hvad der er vigtigst for dig, kan du vælge om det er up- eller download du skal fokusere på.

Rigtig mange mobilabonnementer har efterhånden rigtig meget data inkluderet, men hvis du alligevel ikke mener du har nok er der vigtigt at have en god og stabil bredbåndsforbindelse. Nedenfor har vi lavet en kort guide om hvad du skal have af hastighed, når du skal vælge bredbånd. Når du har fundet ud af hvilken hastighed på megabit du skal have, kan du sammenligne bredbåndsforbindelser og få et mere detaljeret overblik over de forskellige udbyder.

Kort guide om bredbåndshastighed

10 Mbit – er ok til husbehov, og hvis du kun har et 1-3 devices. Hvis du vil se modeshows i HD kvalitet, har du muligheden for at streame i HD kvalitet fra et enkelt device ad gangen.

20 Mbit – er op til 5 computere og med 2 aktive brugere, der kan streame i HD kvalitet samtidigt. Det her kunne være den optimale løsning for kæresteparret eller hvis du eksempelvis gamer.

30 Mbit – her er vi oppe i familiestørrelsen. Her kan hele familien være på o der er mulighed 4K kvalitet. Men husk på det næsten kræver hele forbindelsen for at kunne tilgå denne kvalitet.

50 Mbit og op – er forbindelsen som burde være rigeligt til dem der har mange devices og gerne vil være på samtidigt. Her er det muligt at streame i 4K kvalitet samtidig med at der kan tilgås HD kvalitet.