Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi danskere er vilde med kæledyr, og bruger hvert år milliarder på dem. I Danmark anno 2020 er der ikke mange, der har hund fordi de skal bruges deres egenskaber. Der er naturligvis dem, der bruger deres hunde til jagt, som vagthunde eller lignende. I de fleste tilfælde har vi dog hunden for hyggens skyld. De er da også i højere og højere grad blevet en del af familie, og er ikke længere et “redskab” på samme måde som høns og køer ofte er det.

Det er derfor heller ikke så opsigtsvækkende, at vi bruger flere og flere penge på vores kæledyr. Dette gælder alt fra anskaffelsen af dem, hvor racerene hunde kan koste mange tusinde kroner. Det er også deres hundefoder, hvor mindre og mindre bliver købt i supermarkeder og discountforretninger. Vi vil hellere ofte lidt ekstra og købe noget, der måske er økologisk fremstillet, og som vi ved indeholder alle de rigtige ting.

Fylder også mere i hjemmet

Når når man træder ind i et hjem, er hundene begynde at fylde mere. Da mange ser deres hund som en del af familien, er der også mange, der behandler dem på en mere og mere menneskelig måde. Det kan være at man har købt en hundeseng som disse hvor man for år tilbage nok var mere tilbøjelig til at vælge den klassiske kurv.

Mange går mere op i deres hunde, men også i deres hjem og indretning. For selvom man ikke selv skal bruge de samme møbler, som hunden skal, så skal man stadig se på dem lige så meget, som hvis det var noget man selv benyttede. Derfor er der også mange, der er begyndt at gå mere op i designet, ikke kun for hundens skyld, men også for den generelle indretning.