Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dyrker du cannabis derhjemme? Så mangler du måske nogle feminiserede cannabisfrø. Der kan være mange grunde til, at man dyrker cannabis derhjemme. Men en ting er sikkert, det er et stort arbejde. Man skal passe planterne og sørge for, at de ikke går ud. Nogle gange har man brug for feminiserede cannabisfrø. Læs med her, og hør hvorfor.

Hvad er det?

Nå man før i tiden dyrkede cannabis fra frøstadiet, var der altid en sandsynlighed på 50 procent for, at hver en plante man ville få ud af det, ville blive en han. Men i 1990’erne fandt man ud af, hvordan det blev muligt at skabe de såkaldt feminiserede cannabisfrø. Disse var genetisk udviklet til kun at blive hunplanter, og bliver det næsten altid. På den måde blev det også meget lettere at være dyrker af cannabisfrø.

Mange forskellige slags

Cannabisfrø kommer i mange forskellige afstøbninger. Der findes nemlig mange forskellige former for cannabisfrø. Der findes både nogen, som dyrkes indendørs, nogen til medicinsk brug og meget mere. Det er også muligt at købe skunkfrø, vi har alt i Skunkfrø på Sensimilla.

Er der forskel?

Mange er ofte forvirrede eller i tvivl omkring, om der er forskel på skunk og cannabis. Dette er forståeligt, da disse to ting ofte nævnes i forbindelse med hinanden. Og svaret er, at skunk går ind under betegnelsen cannabis. Dette gør det fordi, det er et sløvende og euforiserende stof.

Hvad skal man bruge?

For at kunne gro cannabis ordentligt derhjemme, skal man have nogle såkaldte grotelte. Det er vigtigt, at disse telte er i god kvalitet, da man ellers kan ende med at få et dårligt resultat. Dog findes der desværre mange steder, som sælger dem af dårlig kvalitet, hvilket er en skam. Derfor er det en god ide at orientere sig ordentligt om kvaliteten, inden man køber det.

Når du har groteltet

Når du har købt dit grotelt, er du allerede et skridt tættere på at kunne gro cannabis derhjemme. Men du skal også bruge gødning, for at kunne holde planterne i live. Men der er heldigvis hjælp at hente, du finder alt i Canna gødning på Homegrow. Efter du har fået din gødning og dine frø, kan du endelig gå i gang med at gro cannabisfrø derhjemme. Hvis der er noget, som du kommer i tvivl om løbende, er det altid en mulighed at benytte internettet for at finde hjælp.