Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi står alle i situationer, hvor vi skal købe nyt tøj. Men der er altid så meget at tage stilling til, såsom hvilken farve, hvilken mode,  prisniveau, osv. Det er irriterende at skulle forholde sig til så mange ting, når du bare skal have noget nyt, moderigtigt og dejligt tøj.
Der findes utal af muligheder, men vi vil jo alle helst handle dansk og støtte danske designere og udviklere.

Dansk fashion er kendt for at være pænt, god kvalitet og at udmærke sig ved at være i topklasse indenfor design. Et af de danske mærker, der for nyligt har set dagens lys, som virkelig lever op til denne beskrivelse, er mærket Levete Room. Levete Room er ganske givet nyt, men allerede en af de styrende designudviklere for dansk fashion. Levete Rooms tøj er også altid nemt at kende, da deres tøj bærer tydeligt præg af, hvad hele filosofien bag mærket er, som er et afslappet, stillrent og pænt look, hvor deres tøj altid kan bruges – uanset anledningen.

Hvis du lyder som noget for dig, så er det bare at sige Levete Room – shop her, så du kan blive en del af trenden, du kan få super tøj til en fair pris. Og gøre noget, som du kommer til at blive glad for – nemlig at støtte danske designere og købe dansk. På denne måde, så støtter du lokalt, mens at du slipper for, at tøjet er blevet transporteret rundt fra andre steder i verden, hvilket også fourener. Det er altså en ren win-win for dig som forbruger.

Og har vi end ikke nævnt, at tøjet og designet er i rivende udvikling, mens det formår at bibeholde sit look og de vibes, der bliver udgivet. Levete Room må siges at være en af de vigtigste spillere indenfor dansk fashion og modeudvikling, og du kan også blive en del af denne trend!