Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er måske gået noget tid og jeres problemer er ikke blevet mindre. I har måske prøvet at løse dem selv, men føler i er gået i baglås. Første skridt er at indse at hjælp i form af parterapi Østerbro kan få jeres forhold på rette køl igen. Det næste skridt er at opsøge hjælpen.

Hvordan ved man om en terapeut kan hjælpe en?

Alle mennesker går gennem livet med op og nedture. At få hjælp fra en terapeut er langt fra et nederlag. At modtage hjælp er tværtimod meget selverkendende og selvkærligt. Det er vigtigt at værne om sig selv og ønsker du det bedste for dit parforhold, er det værd at investere i terapi. Det er desuden blevet meget almindelig og let tilgængeligt.

Hvor finder man en parterapeut der passer til ens behov?

Der findes flere steder i København, hvor man kan finde en parterapeut. Bor du fx i indre by, på Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro, Østerbro eller på Amager, er der mange muligheder for at finde en terapeut der passer. Det ideelle sted er, hvor der er roligt og plads til at dykke ned i de problemer, i måtte have. Den nemmeste måde at finde en terapeut er at bruge Google, fx ved at søge “parterapi Østerbro“. Så finder Google de bedste muligheder for parterapi på Østerbro og ud fra dette, kan man vælge en der tiltaler en.

Det første skridt

At erkende et problem og søge at løse det er første skridt i den rigtige retning. Hvis I fx er startet i parterapi på Østerbro, er I allerede dét tættere på et sundere forhold. Noget af det vigtigste ved terapi er at kunne gå ind til det med et åbent sind, for som de to parter i forholdet, er det kun jer, der kan forbedre forholdet. En parterapeut kan hjælpe, men det er jer, der skal gøre arbejdet.