Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tøj er ikke bare tøj, og det er bestemt ikke ligegyldigt hvordan du opbevarer forskelligt tøj, for ligesom det skal vaskes eller renses på forskellige måder, så er det også forskelligt, hvordan man skal opbevare det. Her får du nogle dos and donts til hvordan, du skal opbevare dit tøj, hvis det skal holde længst muligt.

Tøjstativ

Ikke overraskende er tøjstativer meget populære til opbevaring af tøj. De fylder ikke så meget, det giver et nemt overblik over, hvor ens yndlingsting er, og så ser det bare lige lidt mere lækkert ud, end at have det gemt væk i en skuffe. Der er dog rigtig mange, der opbevarer de forkerte ting på tøjstativer helt uden at være klar over det.

Det skal du hænge:

  • Blazere – krøller nemt og er desuden lavet til hænge på bøjle
  • Skjorter – krøller også ofte nemt og er lette og velegnet til at hænge
  • Nederdele – går ikke ud af form ved at hænge

Det skal du IKKE hænge:

  • Sweaters, striktrøjer – går ud af form pga. vægt ved at hænge i længere tid
  • T-shirts – går ligeledes ud af form
  • Leggings – risiko for at gå ud af form, meget bedre at folde.

Kommode eller reol

De ting der ikke egner sig til at hænge på et tøjstativ har meget bedre af at blive foldet sammen og lagt i en kommodeskuffe eller på en hylde. Det gælder også hårdføre stoffer som eksempelvis denim og khaki, hvilket da også falder meget naturligt for de fleste.

Der er mange der har ståltrådsskuffer i deres skabe, de er gode til at skabe et overblik, men er bedst til ting som strømper, undertøj og jeans. Ståltråden kan nemt efterlade mærker på bløde materialer som t-shirts og toppe, og disse egner sig derfor ikke til denne type af skuffer.