Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Flere danskere har i dag en eller flere hjemmearbejdsdage i løbet af en uge. Dette kan enten være fordi, at deres arbejde giver dem mulighed for dette, da de blot skal sørge for at løse enkelte opgaver. Udover det, kan det skyldes, at medarbejderne har brug for dette til, at deres hverdag kan hænge sammen. Hvis du kan relatere til dette, har du måske gået med tankerne om at tranformere et af rummene i huset om til dit lille ”hjemmekontor”.

Refleksioner

Når der skal laves et nyt rum i boligen, som du skal bruge til at arbejde fra, kan det være en god ide at tænke over, hvilke muligheder du har. Måske har du et rum, som bliver brugt som opbevaringsrum, eller du i forvejen har et rum, som bruges til et multirum. Du skal sørge for at stille dig selv det spørgsmål, om det er en nødvendighed. Måske kan du relatere til følelsen af, at du har behov for at arbejde selvom børnene kommer hjem fra skole. Du sidder ved spisebordet og arbejder, og børnene sidder ved siden af og ser fjernsyn. Disse situationer kan sommetider blive for meget, da dit fokus kan ryge over på noget helt tredje. Her vil det være rart at have et arbejdsrum, hvor du kunne sætte dig ned for at arbejde fokuseret og effektivt uden nogle forstyrrelser.

Indretning

Et arbejdsrum kan være svært at indrette for, hvad har du brug for? Det mest basale, som der skal være til rådighed i et arbejdsrum, er en kontorstol f.eks. fra Holmris B8 og et bord. Udover dette kan det være, at der skal være en opslagstavle, hvor du kan skrive små noter ned til ting, som du skal huske på at få lavet og ordnet. Hvis du ønsker, at indretningen af dit arbejdsrum gerne må være i den billigere ende, så du ikke skal bruge en formue på det, kan du købe brugte kontormøbler.