Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vinteren lakker så småt mod enden, og vi bevæger os mod varmere tider. Det betyder, at vi snart kan finde sommer- og forårsgarderoben frem igen og vinke farvel til huen, vanterne og støvlerne. Til de varme sommerdage er det vigtigt med fodtøj, der giver luft til fødderne og en optimal følelse af frihed. Dette får du med sandaler, der nemlig er de perfekte sommersko. Det gælder også for børn, der trives i en lækker sandal. Med petit nord sandaler kan du finde de perfekte sandaler til dit barn, og du kan være sikker på, at kvalitet såvel som design er på det højeste.

Smukke farver og stilrent design

Hos Petit Nord er udvalget af sandaler bredt, og de fås i flere forskellige designs og farver. Der er både nogle helt enkle og minimalistiske modeller, men der er også nogle med flæser og andre fine detaljer. Alle sandalerne er inspireret af den nordiske stil, hvilket giver et cool udtryk. Komforten er desuden vægtet højt, og du kan finde justerbare sandaler, så de både kan passe til smalle og brede fødder. Sandalerne fås både i størrelser til helt små og til større børn.

Bæredygtige sandaler

Udover at sandalerne er optimale, når det kommer til komfort og design, er de også miljøvenlige. Der er nemlig tale om en bæredygtig sandal, som er 100% nedbrydelig, og hvor sålerne er lavet af genbrugt gummi. Med sandalerne er du forsikret om, at dit barn ikke bliver udsat for uønsket kemi, og du giver altså dit barn en gave, samtidig med at du gør en god gerning for miljøet.

Hvis du skal på en vinterferie sydpå eller gerne i god tid vil have styr på dit barns sommergarderobe, kan du med fordel tage et kig på sortimentet hos Petit Nord og se, om der er noget for dit barn.