Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Solen skinner og dagene bliver længere. Selvom vi befinder os i en tid, der er meget anderledes end hvad vi har været vant til før, så kommer vi ikke uden om at det er forår. Forår rimer næsten på frisk, og det er tid til at skifte lidt ud i garderoben og få nogle lysere farver ind, og det er tid til at investere i nye dufte der er friskere og mere lette end dem vi typisk bruger i vinterhalvåret.

Tre sikre forårsdufte

I disse dage kan det være lidt svært at komme ud i butikker, og dufte til parfumerne inden du køber dem. Men her får du tre bud på parfumer der er helt sikre hit til det lune og dejlige danske forår. Producenter som Tom Ford, Chanel og lignende er ofte meget kraftige i duftene, men der findes også dem der laver meget lettere og friskere dufte.

Marc Jacobs er blandt de producenter, der altid er leveringsdygtige i friske dufte der passer til foråret. Du kan finde et stort udvalg af Marc Jacobs parfumer her, gå efter Daisy serie, der generelt er lidt friskere.

Issey Miyake er en af anden af de producenter, der også typisk laver dufte der ikke er så tunge og kraftige, men er gode til foråret. Du kender sikkert de friske L’Eau d’issey serien og den er også altid et sikkert hit, og der er for nylig kommet en helt nye ved navn Pure Nectar, der dufter af sol, forår og blomster.

Hugo Boss, den tyske modegigant har det med at lave enten eller, enten er deres dufte tunge og klassiske, eller også er de lette og friske. Prøv eksempelvis den helt nye Alive, der dufter af friskhed med masser af frugt.