Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Man har mange bolde i luften, hvis man skal arrangere firmafest for alle kollegaerne. Hvis du gerne vil imponere hele slænget, med en moderne og farverig fest, så skal der arbejdes og planlægges en hel del. Vi har undersøgt hvordan man kan holde en stilfuld fest for mange mennesker, og lad os bare sige at det ikke er noget man kommer sovende til.

Gæster

Før du går igang med noget anden planlægning, så skal du have styr på antallet af gæster du vil invitere til din fest. Når der er styr på størrelsen af festen, så kan du begynde at finde ud af alt det andet.

Du skal også overveje hvilke gæster du vil invitere, hvis festen er for at hylde dig eller en du kender, så inviter de mennesker du gerne vil have med til at fejre. Hvis det er en firmafest, så inviter dine kollegaer, og kun dem.

Lokation

Nu har du fået styr på antallet af gæster, og det er tid til at planlægge alt det sjove. Når du vælger det sted du skal holde din fest, så skal du finde ud af hvilket sted der passer til din fest og dine gæster. Skal du fx holde et meget stilfuldt event, så kunne det eksempelvis booke festlokaler på et slot.

Tema

Hvis du vil nå helt i mål med din fest, er et tema et rigtigt godt bud. Det kan godt være at du tænker temafester, minder dig lidt om gymnasietiden, men hvis du tænker over det, er det nogle af sjoveste fester. Dine gæster vil aldrig glemme en fest, hvor de blev taget tilbage til en tid, som de forbinder med noget sjovt og spændende.

Mad

Når du bestiller eller laver mad til festen, så skal du bare huske at tilpasse maden til dit event. Er det formelt eller uformelt?