Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Instagram, Pinterest og diverse blogs i Danmark er i foråret ofte fyldt med en masse smukke billeder af træerne, der springer ud. Når sommeren er over os, er det i stedet rosé og aperol spritz, der pryder på de respektive platforme hos danske influencere og bloggere. Men har du nogensinde været inden for dørene, når det kommer til de danske influencere? Det har du ganske givet uden egentlig selv at være klar over det. Mange deler nemlig billeder af deres eget hjem, men mange deler samtidig også billeder af deres venner og veninders hjem, hvis de mener, at de eksempelvis har et lækkert gulv eller et lækkert møbel, som kunne være fin tilføjelse til deres online medie.

Hvis du kigger godt efter, kan du formentlig finde et gulv, der vækker interesse hos de fleste, når de ser det. Sildebensparket er en de typer gulve, som kan få de fleste til at tabe kæbe, hvis det er lagt ordentligt, og det ligger i et hjem, som kan bære det. Sildebensparket er ikke et gulv, som man finder i det nærmeste byggemarked, og det er ikke alle, som kan finde ud af at lægge det til perfektion, men omvendt kan man også finde en forhandler eller leverandør, som er alt for dyr ift. det arbejde, der skal udføres.

Nogle leverandører leverer også bare det flotte sildebensparket, hvor de så har nogle samarbejdspartnere, som lægger det. Og det er disse samarbejdspartnere, som ofte tager kontakt til diverse influencere, som får sponsoreret et gratis gulv. Og netop det her med sponsorater er en stor ting. Måske ikke så stort inden for gulve, men det begynder i højere og højere grad også at vinde indpas her.
Har du lyst til at læse mere om sildebensparket, høre hvad det koster for dig og meget mere, kan du gøre det her.