Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når solen står højt på himlen, er det bare om at komme ud og få farve i kinderne og fregner på næsen. Men vil du også gerne være smart og moderne, når du er på tur i det blå? Så er det måske tid til opgradere din sommergarderobe med nogle nye, trendy styles. Læs med her og få inspiration til, hvordan du styler og anvender de nye looks.

Feminine toppe med en bar skulder

Har du nogensinde prøvet en one shoulder top – eller har du ladet den hængende, fordi det virkede for fremmedartet? Tag endelig mod til dig og prøv en ultramoderne one shoulder top. Du vil blive overrasket over den effekt, det asymmetriske snit giver. En cool kant krydret med den bare skulder, som er super feminin og klædelig. Du vil ikke fortryde, at du klikker en one shoulder top hjem. Og du vil opleve at få mange komplimenter for netop sådan en top, fordi den giver noget helt andet til dit udseende og din figur end du er vant til med almindelige stroptoppe.

One shoulder toppe i flere designs

Hos Trendday.dk har de flere forskellige design og modeller af one shoulder toppe. Deres one shoulder top med flæsekant fremhæver det asymmetriske design, og det figursyede snit vil klæde og understrege din feminine silhuet. Toppen med flæsekant fås i sort, hvid eller med sort paisleymønster på beige baggrund. Du kan finde en rabatkode til Trendday og spare penge på dit næste moderigtige køb.

Stylingen gør alt

Du kan sætte din one shoulder top sammen med en let og flyvsk nederdel, hvis du skal en tur ud i den danske sommer, på stranden eller i parken. Hvis du skal ud og drikke drinks en aften, kan din one shoulder top også styles med et par lækre stramme jeans eller måske leggins eller en nederdel i skind. Din one shoulder top kan styles med halskæde og øreringe, så du føler dig mere påklædt og glamourøs.