Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Indretning af ens hjem, altså stuen, soveværelset, køkkenet og så videre er noget vi oftest har ret godt styr på og har prøvet utallige gange og derfor ved lige hvordan tingene skal være og hvad der passer sammen med hvad. Men når det kommer til haven, så er der straks flere af os der kommer på bar bund og ved ikke rigtigt hvordan man skal gøre tingene og hvad det er man skal gøre og hvad man har at arbejde med. Derfor kommer vi her med nogle enkelte fifs til hvordan man kan få sig en enkel, men stadig flot og overskuelig have og terrasse.

Hold det simpelt

Man har oftest set store haver hvor der er mange forskellige elementer. Men de haver er oftest også lavet af folk der ved hvad de laver. Hvis du er lidt nyere i branchen, så handler det oftest om at holde det simpelt er derefter forsøge at bygge videre på det. En græsplæne, nogle bede, lidt blomster og en stor flot terrasse er oftest alt hvad du har brug for. Det kan være en god idé at finde en smart overgang fra græsset til terrassen.

Minimer rod

Oftest kan der i en have og på en terrasse opstå meget ro da det gerne er et nemt sted at stille en masse ting og så skal man nok finde et sted til det på et tidspunkt. Men det gør man sjældent og så bliver det bare vanligt at der står cykler, haveredskaber og andet godt over det hele. Derfor er det selvfølgelig en god idé at finde et sted til et cykelstativ som dette der kan stå et sted så der er styr på børnenes cykler, og måske skal du overveje at bygge dig et, eller anskaffe dig et redskabsskur der kan stå et sted hvor det ikke er i vejen for noget andet til dine redskaber.