Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Flere og flere danskere vælger at investere i en slowjuicer til hjemmet. Men hvorfor er slowjuiceren så populær? Og hvorfor kan det være en fordel at vælge en slowjuicer frem for en ganske almindelig saftpresser? Bliv klogere på begge dele herunder.

Sundt vitaminboost

For tiden er der fokus på naturlige og sunde snacks, og med en slowjuicer kan du lave dine egne helt friske drikke fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Der er nærmest ingen grænser for, hvilke frugter og grøntsager du kan tilsætte, så der er rig mulighed for at eksperimentere med forskellige kombinationer. Det er dog især blevet populært at lave juicer kun på grøntsager for at undgå for meget frugtsukker. Et glas grøntsagsjuice er desuden et godt trick til at lokke lidt flere grøntsager i børnene. Lad dem eventuelt hjælpe til med at lave juicen – det synes de helt sikkert er sjovt.

Saftpresser vs. slowjuicer

Mange stiller spørgsmålstegn ved, om man ikke bare kan bruge en saftpresser i stedet for en slowjuicer. Det kan man sagtens – der er dog visse fordele ved at vælge slowjuiceren frem for saftpresseren.
For det første får man ofte et større udbytte ud af frugten eller grøntsagerne med en slowjuicer. Det er populært at bruge spinatblade og kål i juice, fordi de indeholder en stor mængde vitaminer og mineraler. Begge grøntsager er dog saftfattige, og det kan være svært at udvinde væske fra dem med en almindelig saftpresser.
For det andet kan juice lavet i en slowjuicer holde sig en anelse længere end det lavet i en saftpresser. Faktisk kan det holde sig friskt i helt op til 48 timer, såfremt det opbevares på køl.
Derudover larmer en slowjuicer ikke særligt meget, og den kan derfor snildt bruges sent om aftenen eller tidligt om morgenen uden at vække naboen eller børnene.