Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du kender jo nok helt sikkert til mode inden for tøj og det er da helt klart også en af de modebrancher der er størst og ændrer sig hurtigst og derfor er det helt sikkert også den der er størst fokus på, men modebranchen findes også i mange forskellige brancher end lige tøj og derfor kan du også sagtens finde mode og tendenser i andre brancher som f.eks. bilbranchen. Det er selvfølgelig ikke noget der skifte lige så ofte og biler er jo oftest også langt dyrere end tøj og derfor er det ikke noget folk er så villig til at skifte ud så ofte som man er med tøj.

I biler kan det f.eks. være formen på bilen eller hvordan de indvendige ting skal se ud der kan skifte alt efter hvilke mode tendenser der er oppe i tiden når bilen produceres. Det er derfor man ser at bilmærker lave nye modeller af deres klassiske biler, for at sørge for at bilerne stadig er attraktive at købe for de bevidste købere.

Det kunne også være ting som ekstra udstyr der skifter alt efter hvad folk vil have og alt efter hvad der er muligt. Man kunne forestille sig at evnen til at køre selv, måske kan blive ekstra udstyr man skal betale for inden for en årrække og om endnu længere tid vil det være automatisk inkluderet i alle biler. Sådan har man i hvert fald set det med mange forskellige ting.

En af de populære ting i bilerne lige nu som er rigtig meget på mode er noget som Apple Carplay. Det der gør at du kan bruge nogle af funktionerne fra din telefon direkte på skærmen i din bil. Det betyder at du kan modtage opkald, svare på beskeder med hjælp fra Siri og meget andet der lige pludselig bliver muligt.