Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange mænd går op i at være velklædte, og derfor er det i høj grad en myte, at kvinder går mere op i tøj og mode end mænd. Flere og flere mænd er begyndt at gå op i mode, og derfor er mere almindelige forretninger også begyndt at lave moderigtigt tøj til mænd, hvor det i starten kun var de største modehuse. I denne artikel har vi samlet de mest populære items som ses inden for herremode denne sommer.

Sandalerne hitter

Det er ikke kun kvinder, der godt kan lide at gå i sandaler. Sandaler er for alvor begyndt at blive et hit blandt mændene også, og med god grund. De er super komfortable om sommeren, hvor de giver fødderne luft på de varme dage, og derudover kan de, i kombination med det rette tøj, udgøre et fedt fashion statement. Både hos mænd og kvinder er de klassiske Birkenstock et sikkert hit, men andre typer sandaler hitter bestemt også.

Brede bukser til mænd

De seneste par år har brede bukser været et stort hit blandt kvinder, og nu er mændene også begyndt at hoppe med på denne bølge, som i høj grad er inspireret af 70’erne. De brede bukser er ikke kun et moderigtigt valg, de er ligeledes et komfortabelt valg, som tilbyder luft og fuld bevægelse til benene. Mændene er generelt begyndt at gå væk fra de helt stramme bukser, som på ingen måde tilbyder komfort og mobilitet.

Bomberjakker

Et andet helt stort hit denne sommer, er bomberjakker i alle afskygninger. Bomberjakker stammer oprindeligt fra det amerikanske luftforsvar, men i dag er de en del af den almene påklædning. Bomberjakker passer perfekt til de lune sommeraftener, fordi de har en behagelig tykkelse. Denne sommer er bomberjakker med mønster og print særligt populære, fordi de tilføjer farve og glæde til ethvert outfit.

Fede T-shirts i alle afskygninger

T-shirts er normalt en fast del af mænds garderober, men denne sommer er de såkaldte statement T-shirts blevet et ekstra stort hit. De ses over alt, og kort fortalt er det en T-shirt med et fedt logo eller et godt budskab. Denne type T-shirt kan fungere som et selvstændigt element i ethvert outfit, fordi den fortæller sin egen historie.