Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ligesom alt mode og alle trends, så skifter dansk design også med tiden. I den seneste stykke tid har dansk møbeldesign været lig med et minimalistisk udtryk, hvide eller lyse nuancer og ofte ved brug af dansk egetræ. Dansk møbeldesign har dog set meget anderledes ud, og meget af det vil slet ikke fungere i dag. Men selvom moden skifter, så har dansk møbeldesign altid været enormt populært og fremme i skoene. Selvom mange af de tidligere trends ikke længere finder vejen til boligmagasinerne, så vil de danske klassikere aldrig gå af mode. Du kan fx købe ægte danske klassikere i form af Bent Hansen møbler lige her.

Dansk design er en god investering

Dansk møbeldesign spænder vidt på prisskalaen, og det er da også svært at vide, hvad vi egentlig skal nævne, når vi taler om dansk design. Men hvis vi holder os til traditionsmærker som fx Bent Hansen, så er der møbler til alle. Men en ting er sikkert: godt dansk design mister sjældent sin værdi. Det er derfor både designmæssigt og økonomisk en klog beslutning at købe dansk design.

Husk du også skal sidde godt

Når mange af os modebevidste danskere tager ud i diverse møbelhuse rundt omkring i Danmark, så har vi ofte vores primære fokus på designet. Dette er selvfølgelig også vigtigt, men det er en skam, at vi ofte går for meget på kompromis med komforten. Vi må nemlig ikke glemme hvad møblers egentlige funktion er, og så kan behagelige møbler jo også være smukke.

Genbrugsbutikker kan også bruges

Hvis man gerne vil gøre et scoop, så er møbelhuset ikke altid det bedste sted at kigge. Mange danskere rundt omkring i landet er nemlig ikke altid klar over, hvad de sender til genbrug. Så hvis man altså bare har lidt øje for møbeldesign, så vil man kunne være heldig at finde en dansk klassiker stående i en af de mange genbrugsbutikker her i landet.