Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En af de største udfordringer, man kan stå med, når man skal finde nye bukser, er at finde den rette pasform. Det er nemlig ikke alle kvinder, der har den samme kropsform, og det betyder, at det kan være svært at finde bukser, der passer lige godt på enhver kvindekrop. Her får du et overblik over de forskellige pasformer, der er på markedet.

 

Curve

bukser der løfter numsen er en af de pasformer, der har fået mest opmærksomhed i seneste år. Curve-pasformen bygger på en idé om, at ikke alle kvinder har den samme figur. Derfor er Curve-pasformen designet således, at den fremhæver figuren fra hoften og nedad forbi numsen – uanset hvilken figur kvinden har. Det giver mulighed for at skabe en mere harmonisk figur med Curve-pasformen.

 

Regular

Regular-pasformen bygger på en idé om, at alle kvinder har den samme figur – bare lidt forskellige størrelser på hofter og lår. Regular-pasformen er designet således, at den lader hofterne og lårene være tilstrækkeligt brede og faste. Den streger ikke figuren. Den er designet således, at den passer til flest muligt af kvinderne – uanset hvilken figur de har.

 

Straight Leg

Straight Leg-pasformen bygger altså på en idé om, at alle kvinder har den samme figur – bare lidt forskellige størrelser på hofter og lår. Straight Leg-pasformen er designet således, at den lader hofterne være lidt bredere end normalt og lader lårene være lidt smallere end normalt. Den streger ikke figuren. Den er designet således, at den passer til flest muligt af kvinderne – uanset hvilken figur de har.

 

Bootcut

Bootcut-pasformen bygger på en idé om, at ikke alle kvinder har den samme figur – men i modsætning til Curve-pasformen bliver hofterne også fremhævet med i Bootcut-pasformen. Bootcut-pasformen er designet således, at den strækker sig ud fra siden af bukserne og overlapper lidt på hoften for at give lidt ekstra plads mellem benene. Den fremhæver ikke figuren. Den er designet således, at den passer til nogenlunde flest muligt af kvinderne – men igen uanset hvilken figur de har.

 

Hvad skal du vælge?

Der er ingen facitliste for, hvilken pasform du skal vælge. Det hele kommer an på, hvad du synes er bedst – og hvad du synes passer bedst til din krop. Hvis du gerne vil have en pasform, der passer til alle kvinder, så er Regular-pasformen det bedste valg. Hvis du gerne vil have en pasform, der passer til de fleste kvinder, så er Straight Leg-pasformen det bedste valg. Hvis du gerne vil have en pasform, der løfter numsen, så er Curve-pasformen det bedste valg.