Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Siden blondekjoler for alvor gjorde deres indtog for omkring 5 år siden, har trenden udviklet sig meget. Du kan stadig købe den klassiske lårkorte model i sort eller hvid, men der er også meget andet på markedet. For eksempel er gulvlange kjoler med blondedetaljer blevet et stort hit til gymnasiernes gallafester.

Blonder i gulvlængde

Blondekjoler i gulvlængde gør sig især rigtig godt i en flot, dyb blå farve. Den er elegant, men samtidig afdæmpet, og den lader virkelig blonderne komme til sin ret. De flotte blonder kan nemlig nemt drukne i en klassisk sort kjole, og så ser kjolen mere rodet end flot ud. Derfor er det en god idé at overveje, hvilken farve der passer bedst til blonderne, inden du køber en kjole.

Diskrete blonde-detaljer

I de seneste sæsoner har vi især set kjoler, hvor blonderne er brugt som effektfulde detaljer. Det fulde blondelook er altså ikke helt lige så ind mere, men blonderne i sig selv er bestemt ikke på ved ud.

For eksempel ser vi mange kjoler med blondestropper eller blonder på overkroppen. Det giver en flot tekstur og gør kjolen unik. Uden disse små detaljer bliver kjolen hurtigt kedelig og ligegyldig. Blonder har ligeledes den unikke funktion, at de er meget dækkende, samtidig med at de giver et let og sexet udtryk, næsten uanset hvor på kjolen de er placeret.

Blondestrømpebukser

Hvis du ikke har en blondekjole, men vil låne lidt af looket, er nylonstrømper med blonder det perfekte valg. De er også fantastiske til at pifte en simpel, sort kjole op. Og hvad kan være bedre end papirstynde og gennemsigtige blonder, der smyger sig om et par lækre ben?

Nylonstrømper med blonder er simpelthen en af de bedste accessories, og de kan matches med mange forskellige outfits. Du skal blot være opmærksom på, at nylonstrømpebukser er markante, så de skal parres med meget simple grunddele.