Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er som regel tid til konfirmationer, bryllupper og andre festligheder, når det er forår. Derfor er det også oplagt at tænke på, hvordan du kan give din garderobe en opdatering, så du er klar til diverse forårsarrangementer.

Shop flotte forårskjoler

Hvis der er noget, der er forårsagtigt, så er det luftige og lette kjoler. En kjole gør det nemt at se fin og gennemført ud til en forårsfest. Du behøver nemlig ikke at tænke på, hvordan du bedst sammensætter en bluse og et par bukser. Med en kjole ser du mere eller mindre gennemført ud med det samme.

Det handler blot om at finde nogle kjoler, du føler dig godt tilpas i. Det er nemlig det, der er vigtigst, når du shopper nyt tøj til din garderobe. Du kan finde alt fra en kort, stram kjole til en lang maxikjole. Det kommer helt an på, hvad du er mest til.

Skru op for fine farver

Forår er en sæson, hvor det er okay at skrue lidt ekstra op for fine farver. Det er det hele året rundt, men det er som om, at det lyse og lune vejr gør det lidt mere attraktivt. Derfor skal du heller ikke være bange for at vælge noget tøj i nogle farver, som du måske ikke normalt rækker ud efter. Det er nogle gange rart med noget helt nyt og anderledes.

Hvis farverigt tøj er lidt ude af din ”comfort zone”, så kan du også forsøge med nogle farverige accessories i stedet, hvis du gerne vil pifte et neutralt sæt op. En farverig taske eller hårklemme pynter på ethvert sæt tøj. Det er en mere diskret måde at bruge farver på.

Generelt er accessories en god tilføjelse til et outfit, fordi det får dit look til automatisk at se lidt mere gennemført ud.