Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du begyndt at overveje, hvad du drømmer om i en ny efterårsgarderobe? Og glæder du dig allerede til at fylde dit skab med lækre striktrøjer og fede jeans?

Så er det ikke for tidligt at gå i gang med en opdatering af din garderobe.

Sortér dit gamle efterårstøj

Du har helt sikkert rigtig meget fint tøj i din garderobe, som er perfekt til efterår. Men du har måske også gamle ting og sager liggende, som ikke længere duer. Det kan være, at der er noget, du ikke kan passe længere eller som ikke længere er din stil. Det kan også være, at der er noget, der er slidt.

Derfor er det en god idé at gå i gang med en sortering af dit gamle efterårstøj. På den måde kan du nemlig danne et overblik over, hvad du har, og hvad du har brug for.

Der er ingen grund til at have gammelt tøj liggende, som du alligevel ikke kommer til at bruge. Så er det bedre at give det til genbrug eller at sælge det videre.

Kig efter nye mærker

Når det er tid til at finde nyt og lækkert efterårstøj, så kan du forsøge at udvide dine horisonter ved at kigge efter nogle mærker, som du normalt ikke kigger efter.

Du har helt sikkert dine favoritmærker- og styles, men nogle gange giver det et friskt pust til din garderobe, hvis du kigger helt nye veje. Du kan nemlig nemt blive positivt overrasket. Moves By Minimum laver blandt andet mange fine ting.

Investér i gode basisting

Til efterår er det oplagt at gå i flere lag, når det er koldt. Desuden er det lækkert med nogle komfortable basisting, som du altid nemt kan smide på. Derfor er det helt sikkert værd at lede efter nogle gode basisting af god kvalitet, som kan holde længe.