Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommerens festivaller er lige om hjørnet, og derfor skal garderoben opdateres, så du kan se godt ud, og ikke mindst føle dig godt tilpas, imens du fyrer den af foran scenen.

Klæd dig praktisk på

Det kan lyde kedeligt, at du bør klæde dig praktisk på, men egentlig handler det mest om, at du ikke kommer til at føle dig utilpas i dit tøj. Du kan blandt andet lade jumpsuiten blive derhjemme, da den aldrig er praktisk at få af og på. Derimod kan en festlig sommerkjole være et rigtig godt stykke tøj at have med i tasken. Derudover er det altid en god ide at pakke nogle short, som du ved passer dig, og et par almindelige T-shirts og toppe. Dermed har du altid noget tøj, der matcher, og kan sættes sammen på forskellige måder.

Klæd dig på med stil

Festivaller handler i høj grad også om at være klædt stilfuldt på. Det skal nemlig være en fest at være på festival, og på festivaller er boheme-stilen meget populær. Boheme-stilen er præget af feminine og romantiske stykker tøj, der enten har blonder eller en anden form for mønster på sig. Det er en forholdsvis afslappet stil, hvilket gør tøjet behageligt at have på til en festival. Hvis du er interesseret i denne minimalistiske stil, kan du tjekke det ud her.

Husk fodtøjet

Det kan være fristende at tage de fine sandaler med på festival, men det er nok bedst at lade dem blive derhjemme. Fodtøj på en festival vil altid blive beskidt, så det er bedst at vælge et par sko, der kan vaskes, når du kommer hjem. Derudover bliver en festivalplæne rimelig uhygiejnisk, hvilket gør det rarest med et par lukkede sko.

Vigtigst af alt er, at du tager det tøj med, som du føler dig godt tilpas i, for så skal festivallen nok blive en fest.