Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En kvinde og hendes sko. En evig kærlighedshistorie. Der skal mindst en praktisk gummisko, en lækker støvle og en højhælet sandal til. Det er selvfølgelig ikke alle kvinder, der er lige begejstrede for sko, men ikke desto mindre skal der sko til for, at man kan komme udenfor. Om ikke andet end bare at løbe ærinder, eller komme på arbejde. Leder du efter nogle lækre og flotte sko af høj kvalitet, så læs med her.

Støvlen er nødvendig til vinter

Siden det er koldt udenfor, så er støvler til damer noget af det mest essentielle, der skal til. Støvler kan gå med det meste. Både kjolen og det fulde vinteroutfit. Skal de være ekstra praktiske findes chelseastøvlen med elastik i siderne. På denne måde behøver man hverken lyne eller snøre. I stedet kan man bare hive den på og komme ud af døren med det samme. Kan man dog ikke lide det udseende, så er der også lynlåsen og snørebåndet, der giver et helt andet look.

Det handler om udtrykket

Det er dog ikke altid, at støvlen passer til resten af outfittet, selvom den både kan være nedtonet eller mere fancy. Er man mere til det totalt afslappede look, så er en gummisko eller sneaker en god ide at parre sit tøj med. Det er desuden på højeste mode at have sportstøj på som hverdagstøj. Der er også den anden ende af spektret. Måske er støvlen, på trods af, at den kan have høj hæl, ikke fin nok. Her kan en loafer, eller en højhælet sandal eller pump være et godt alternativ. Et godt råd, hvis man ikke er så god til at gå i høje hæle, er at finde en sko med en bred hæl. Stilethælen er sværere at gå i, da den ikke har så meget overfladeareal.