Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I mode- og indretningsbranchen opstår med jævne mellemrum trends, der i en kortere eller længere perioder dominerer. Det samme gælder, når det kommer til de mindste – der opstår nemlig også babytrends. Særligt to af dem er markant synlige i 2018. Læs mere om dem her.

Køb det brugt

Genbrugsvarer til de mindste er blevet et kæmpe hit. Os med børn ved, hvor dyrt det er at købe alt babyudstyr og -tøj fra nyt, og hvor hurtigt det bliver for småt igen. Derfor vælger flere og flere at købe brugte babyting. Tendensen viser, at danskerne ikke har behov for at købe alt fra nyt, men derimod hellere end gerne overtager udstyr og tøj fra andre, som ikke længere kan bruge det. Meget tøj bliver for eksempel kun brugt i en kort periode, fordi de små jo hurtigt vokser ud af det igen, og er derfor i god stand. En fordel ved at købe brugte ting er således, at man kan spare en del penge, ligesom man skåner miljøet ved at genbruge.

Kunne du godt tænke dig at købe eller sælge brugt babyudstyr, kan du nemt komme i gang. Der findes nemlig flere hjemmesider og apps, hvor du kan gøre det.

Gør det selv

En anden meget tydelig trend er at gøre det selv. Mange vælger at sy, strikke eller hækle tøj, tæpper, huer og andet blødt til barnet. Dermed er det blevet populært at gå ud at vælge metervarer i skønne farver, tage det med hjem og selv lave noget ud af det.

Hvis du kunne tænke dig at springe med på denne trend, men ikke er en haj til det der med at sy, skal du ikke være bekymret for at springe ud i det. Start med noget simpelt, som for eksempel et sæt sengetøj. Det er ikke svært at sy og dermed et godt sted for en nybegynder at starte. Og husk: Google er din ven! Her kan du finde utallige guides til alverdens ting, du kan sy til baby.